slika2 slo

Družbena odgovornost

Noben človek, kakor tudi nobeno podjetje ni osamljen otok in odvisen zgolj od sebe. Na nek način smo vsi med seboj življenjsko soodvisni, prepleteni in povezani. Težki časi enega človeka ali podjetja vplivajo na kakovost življenja ali delovanja drugega. Napredek in razvoj pa predstavljata zadovoljstvo ne le tistih, ki so ga dosegli, posledično vplivajo na rast tudi povezanih posameznikov ali družb.

V NP Consulting odgovorno, zavestno in srčno že od nastanka podjetja, pred tem pa tudi na osebni ravni, prepletamo poslovno in družbeno okolje ter skrbimo za to, da bila nesorazmerja v družbi čim manj krivična. Na ta način vzpostavljamo vzajemnost, da bi bila pravica namenjena čim več ljudem, zlasti otrokom. Predvsem si prizadevamo, da bi imeli otroci, ustvarjalci naše prihodnosti, enake možnosti za šolanje in osebnostni razvoj. Prav zato podpiramo projekt Mala hiša za otroke, Društva Materina dušica. S svojimi materialnimi prispevki in lastnim delom zagotavljamo delovanje Male hiše, ki predstavlja zatočišče za otroke v stiski, za socialno ogrožene in zapuščene otroke ter njihove matere. Zagotavljamo jim skrbno varstvo ob koncu tedna, krajše počitnice, jim svetujemo, da se osvobodijo stisk, jih izobražujemo v odgovorne državljane, sposobne samooskrbe in kvalitetnega življenja.

Če želite tudi vi donirati za projekt Male hiše za otroke, se vam za vašo donacijo res iskreno in srčno zahvaljujemo.

Hvala vam! TRR SI56 60000-0000039744

Aktivno podpiramo tudi umetnost in slovensko kulturno dediščino, ki ostajata navdih in sopotnik našega poslovnega delovanja.